مواد لازم:
قارچ: نیم کیلو، خرد شده.
کره: سه قاشق غذاخوری
سینه مرغ بدون استخوان، دو نیم شده: 6 عدد
سرکه سفید: سه قاشق غذاخوری
خامه زده: یک پیمانه و نیم
دانه فلفل نکوبیده: 4/1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
• در یک تابه بزرگ، قارچها را درون یک قاشق غذاخوری کره، روی حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند حرارت دهید.
• قارچها را از تابه خارج کنید.
• هر دو طرف مرغها را درون دو قاشق باقیمانده کره روی حرارت متوسط به مدت 12- 8 دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند.
• مرغها را از تابه خارج کنید.
• درون تابه سرکه را با خامه وفلفل مخلوط کرده، و حدود دو تا سه دقیقه آنها را حرارت دهید تا سس خامه غلیظ شود.
• قارچها را به تابه برگردانده و کمی آنها را حرارت دهید.
• سس قارچ را روی مرغها بریزید و تا سرد نشده آن را در صورت تمایل با سالاد میل کنید.